Ποιοί είμαστε

Η iCall είναι ένα ολοκληρωμένο Contact Center που προσφέρει καινοτόμες Υπηρεσίες Customer Relationship & Experience Management. Από τη σύσταση της εταιρείας το 2010 παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με 400 εξειδικευμένα άτομα και εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επενδύουμε συνεχώς στην τεχνολογική εξέλιξή μας και διατηρούμε σύγχρονα συστήματα τα οποία προσφέρουν ένα σύνολο ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Έχοντας λοιπόν προηγμένη τεχνολογική υποδομή, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, παρέχεται ευρύ φάσμα υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, με στόχο την παροχή άριστης εξυπηρέτησης σε αυτούς και στους συνεργάτες μας καταφέρνοντας να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό.

Η κύρια δύναμη της εταιρείας μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Επενδύοντας από την πρώτη στιγμή στους συνεργάτες μας, αναγνωρίζουμε την αξία τους στην ανάπτυξη και την επιτυχία. Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και νέες προοπτικές σε μια Ελλάδα που αλλάζει είναι το motto μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας με μακροχρόνια διάρκεια. Εκπαιδεύοντας συνεχώς το προσωπικό μας και δημιουργώντας ένα ευχάριστο και υγιές περιβάλλον εργασίας και συναδελφικότητας, οδηγούμαστε πάντα στην πρώτη θέση και στην επίτευξη των στόχων μας.

Ο μεγαλύτερος στόχος μας είναι η διατήρηση και ανάπτυξη  μίας ευέλικτης και συμπαγούς ομάδας που θα είναι ικανή να ανταποκριθεί στις μελλοντικές προκλήσεις. Έχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε στην ελληνική αγορά αυξάνοντας το δυναμικό μας με ταχύτατους ρυθμούς.

Ακολουθώντας πιστά τη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, στοχεύουμε στην ενίσχυση της ποιότητας και της παραγωγικότητας στην εταιρεία μας. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι η υπηρεσία μας είναι το πρόσωπο της εκάστοτε επιχείρησης που εκπροσωπούμε και επηρεάζουμε άμεσα τη φήμη της στην Ελληνική αγορά.

Οι φιλοδοξίες μας

Έχουμε καθορίσει τρεις πρωταρχικές φιλοδοξίες που καθοδηγούν τον τρόπο που εργαζόμαστε ώστε να επιτύχουμε τις δεσμεύσεις μας για τα επόμενα χρόνια :

1. Διατήρηση και ισχυροποίηση της εταιρικής θέσης στον κλάδο των contact center.
2. Ακολουθώντας πιστά τη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, στοχεύουμε στην ενίσχυση της ποιότητας και της παραγωγικότητας στην εταιρεία μας.
3. Ανάπτυξη της εταιρείας με κριτήρια περιβαλλοντικού και κοινωνικού προσανατολισμού.

Το όραμά μας

Το όραμα μας είναι να είμαστε ο ηγέτης στην παροχή κορυφαίων και καινοτόμων λύσεων για κάθε πελάτη μας ,την δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών, μέσα σε ένα επαγγελματικό, ολοκληρωμένο και κερδοφόρο επιχειρηματικό πλαίσιο. Το σημείο αναφοράς μας είναι να παρέχουμε στον κάθε πελάτη μία σειρά νέων και μοναδικών εμπειριών εξυπηρέτησης. Δεσμευόμαστε οι προσεγγίσεις μας να συνεχίσουν να ανοίγουν νέους δρόμους και να μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Πάθος

Είμαστε παθιασμένοι και αποφασισμένοι να κάνουμε τη διαφορά. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο, όχι γιατί πρέπει άλλα γιατί μας «γεμίζει». Με ομαδικό πνεύμα, θετική ενέργεια και αισιοδοξία, θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους, για τον εαυτό μας και την ομάδα μας. Με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη βρίσκουμε τρόπους να τους επιτύχουμε.

Αξιοπιστία

Σε κάθε μας Project λειτουργούμε με ακεραιότητα και αίσθημα ευθύνης. Κάθε επιτυχημένη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμό. Η ειλικρίνεια, η συνέπεια και η υπευθυνότητα είναι αξίες που διέπουν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά και τη σχέση μας με τον πελάτη. Κατανοούμε τις ανάγκες του ατόμου που έχουμε απέναντί μας και ανταποκρινόμαστε πάντα με σοβαρότητα. Πρόθεση μας είναι το όνομα μας να αποτελεί διαχρονικά εγγύηση για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Συναδελφικότητα

Ενθαρρύνοντας την ειλικρίνεια ενισχύεται το ομαδικό πνεύμα σε ό,τι κάνουμε. Καινοτομούμε χάρη στη δέσμευσή μας για αυτοβελτίωση, στη διαρκή ενημέρωσή μας, στη συνεχή εκπαίδευση και στην προσπάθειά μας για ενδυνάμωση του προσωπικού μας. Έτσι, με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό καταφέρνουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Θάρρος

Δεν μας αρέσουν τα εύκολα, πιέζουμε συνεχώς τα όρια ώστε να κάνουμε τη διαφορά. Θέτοντας πάντα υψηλούς στόχους τόσο ποιοτικούς όσο και ποσοτικούς με την προσήλωση μας στο αποτέλεσμα καταφέρνουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα στα projects που αναλαμβάνουμε.