Πωλήσεις

Μέσα από το σύγχρονα και εξειδικευμένα τμήματα Πωλήσεων της εταιρείας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων προς τους πελάτες. Με την παράλληλη προσέγγιση B2B και B2C πελατών, απευθυνόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών, μεγάλων εταιρειών έως και τον ιδιώτη-τελικό χρήστη.

B2B: Το σύστημά μας είναι πολύ ανταγωνιστικό καθώς μπορεί να επικοινωνήσει πλήρως με το σύστημα της επιχείρησής σας παρέχοντας αμφίδρομες ενημερώσεις μειώνοντας έτσι το λειτουργικό κόστος και εξαλείφοντας τα λάθη. Η αμφίδρομη επικοινωνία είναι πολύ σημαντική  καθώς έχουμε τις ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο.

B2C: Μέσω των εξειδικευμένων τμημάτων της εταιρείας μας παρέχουμε προς τους καταναλωτές ολοκληρωμένες προτάσεις με σκοπό την κάλυψη των αναγκών τους. Οι δεξιότητες που αποκτήσαμε από την εμπειρία μας στον χώρο των πωλήσεων, διευκολύνουν την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα, την ποιότητα και την αποδοχή των πελατών.

Καμπάνιες διατήρησης πελατολογίου

H μεγαλύτερη πρόκληση μιας εταιρίας είναι η διατήρηση του πελατολογίου της, μέσω της όποιας επιτυγχάνεται η ανάπτυξη και η κερδοφορία. Στις καμπάνιες διατήρησης ενεργού πελατολογίου, μέσω της  χρήση πληροφοριών που έχουν αποκτηθεί από την πορεία των πελατών, μπορούμε να εντοπίσουν πιθανούς κινδύνους και να επιληφθούμε αυτών των θεμάτων σε πραγματικό χρόνο.

Καμπάνιες ανανεώσεων συνδρομών

Στόχος μας είναι η μεγιστοποίηση του αριθμού των πελατών που προχωρούν στην ανανέωση των υπηρεσιών που ήδη έχουν. Βασικός πυλώνας για την επίτευξη του στόχου είναι η έγκαιρη ενημέρωση του, η ορθή και αποτελεσματική διαχείριση των αιτημάτων τους.

Καμπάνια προώθησης νέων προϊόντων

Για εμάς δεν υπάρχουν ίδια έργα και ίδιες ανάγκες η προσέγγισή μας για κάθε έργο είναι μοναδική και ξεκινάει σε λευκό χαρτί με γνώμονα το προφίλ και τις ανάγκες των συνεργατών μας. Εξειδικευμένη ομάδα αναπτύσσει νέες υπηρεσίες για να είμαστε πάντα κοντά στις εξελίξεις. Το κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης και γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα του, για να του παρέχουμε τεχνογνωσία, πλήρη υποστήριξη και ενημέρωση για κάθε νέο προϊόν, ώστε να κάνει την σωστή επιλογή. Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του καταναλωτή, στοχεύουμε στην εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και στην άμεση εξυπηρέτησή του.

Καμπάνιες προώθησης συνδυαστικών προϊόντων

Η αποτελεσματικότερη μέθοδος προώθησης είναι η απόκτηση συνδυαστικών προϊόντων από τον πελάτη καθώς έτσι έχει ήδη επιλέξει και εμπιστευτεί το brand. Επομένως, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών επέρχεται η ικανοποίηση και η παραμονή τους στην συνεργαζόμενη εταιρεία.

Καμπάνια διαχείρισης παραπόνων

Παραμένουμε δίπλα στον πελάτη όχι μόνο κατά τη διάρκεια της πώλησης αλλά και μετά την ολοκλήρωση της λήψης των υπηρεσιών μας, μέσω ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας υποστήριξης και μιας άρτιας εκπαιδευμένης ομάδας που απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες.